Δώστε στα προϊόντα σας την επικοινωνία που τους αξίζει!

Είσοδος / Εγγραφή
Συνεργασίες με τα media: Η επικοινωνία στο έπακρο!
Corporate Communication Manager

07 Ιανουαρίου 2016

Συνεργασίες με τα media: Η επικοινωνία στο έπακρο!

Αποφασίσατε να χορηγήσετε ένα unbranded άρθρο σε κάποιο media διατροφής ή ιατρικό. Όσο πιο μεγάλη διείσδυση έχει αυτό το media βέβαια, τόσο το καλύτερο. Με αυτό τον τρόπο το μήνυμά σας θα επικοινωνηθεί σε ένα μέρος του κοινού που εμπιστεύεται αυτό το μέσο για την ενημέρωσή του. Μέχρι εδώ όλα καλά και όπως τα έχετε σχεδιάσει.

Όμως, είναι αυτό αρκετό;

Γιατί να μην φτάσετε σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό και τελικά να πολλαπλασιαστούν οι αναγνώστες;

Αυτό το σκοπό εξυπηρετούν οι συνεργασίες με τα media.

Αρχικά μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να προωθήσετε το άρθρο στα media με τα οποία έχετε καλές συνεργασίες. Από εκεί και ύστερα, είναι καλό να επιλέξετε την προβολή σε κάποιο μέσο που είναι έγκυρο και έχει αναπτύξει κάποιες συνεργασίες με άλλα media, ηλεκτρονικά και έντυπα. Όσο πιο έγκυρο το μέσο, τόσο περισσότερο το εμπιστεύονται άλλες πηγές που μπορεί να μην έχουν μεγάλη παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου.

Επιπλέον, η δημοσίευση άρθρων που εμπεριέχουν unbranded διατροφικά μηνύματα για τα προϊόντα σας, πολλαπλασιάζουν τους αποδέκτες της πληροφορίας και μάλιστα σε ένα κοινό που αναζητά πληροφορίες υγείας σε εξειδικευμένα sites.

kolaz mme

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε απόσπασμα απο την εκπομπή "Υγεία πάνω απ' όλα" της Φωτεινής Γεωργίου με καλεσμένο τον Παρασκευά Παπαχρήστο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο.

Δώστε λοιπόν βάση στην εμβέλεια που μπορεί να έχει η επικοινωνία σας και συζητήστε το με την ομάδα που έχετε συνεργασία ή αποφασίσατε να ξεκινήσετε συνεργασία, ώστε να σας καθοδηγήσουν και να δημιουργήσετε μαζί το πλάνο αναδημοσιεύσεων.

Δώστε στα προϊόντα σας την επικοινωνία που τους αξίζει!

Είσοδος

ή εγγραφή

Εκπροσωπείτε το τμήμα marketing, πωλήσεων, διαφήμισης και επικοινωνίας μιας εταιρίας;

Γραφτείτε στο medNutrition hub για να κατεβάσετε συμβουλευτικά ebooks και να έχετε πρόσβαση σε περισσότερη ενημέρωση για τη βελτιστοποίηση της διατροφικής επικοινωνίας των προϊόντων σας και τα πιο πρόσφατα project μας